BİGİAD ile TATSO'dan BİGACEM'e ziyaret

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Şube Başkanı Cengiz Şahin ile Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan ve Genel Sekreter Rahime Yılmaz Acet, Bitlis Gazeteciler Cemiyetini (BİGACEM) ziyaret etti.

BİGECEM'i Tatvan ilçesindeki bürosunda ziyaret eden Şahin, Bakırhan ve Acet, BİGACEM yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş, BİGACEM'in çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Amaçlarının ilde görev yapan tüm basın mensuplarını tek çatı altında toplamak olduğunu kaydeden Çiriş, bunun içinde yoğun çalışma yürüttüklerini ifade etti.

TATSO Meclis Başkanı Bakırhan ise BİGACEM'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurgulayarak başarı dileğinde bulundu.

BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin de basın mensuplarının görevlerini yerine getirirken gösterdikleri mesleki duyarlılığın oldukça önemli olduğuna dikkat çekti.

Şahin, "Çağımızın en dinamik mesleklerinden olan gazetecilik, insanlara haber, bilgi akışı sağlamakta ve kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir. Özellikle yerel basınımız ilimizdeki gelişmeler konusunda da halkımızı bilgilendirmekte, ayrıca ilimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Basınımız bu yönüyle, toplumun bilgilendirilmesinin yanı sıra kentin gelişimine de önemli bir katkı sağlamaktadır. Bu sebeple de tüm basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziyarette, BİGACEM Genel Sekreteri Hakan Okay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Toktaş, Sinan Aygül ve Ferhan Çelebi hazır bulundu.

Bakmadan Geçme