Bilecikspor'a destekler devam ediyor

2017-2018 sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Bilecikspor'a bir işletmeciden destek geldi.Bilecik- Osmaneli karayolu üzerinde faaliyet gösteren Vezirhan Tesisleri sahibi Tahsin Meydan, Bilecikspor'a destek verdi. Konu hakkında...

2017-2018 sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bilecikspor’a bir işletmeciden destek geldi.

Bilecik- Osmaneli karayolu üzerinde faaliyet gösteren Vezirhan Tesisleri sahibi Tahsin Meydan, Bilecikspor’a destek verdi. Konu hakkında açıklama yapan Bilecikspor Başkanı Harun Dilek, Bilecikspor’un ilin takımı olduğunu ve bu takıma tüm Bileciklilerin sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, "Tahsin bey kulübümüze bir miktar maddi destek sağlamıştır. Bilecikspor devraldığımız bu kısa süre zarfından sanayicilerden, iş adamlarından ve Bilecik esnaflarından bizlere desteklerinden Bilecikspor Yönetimi olarak teşekkür ediyoruz.

"Bilecikspor hepimizin sahip çıkması gereken şehrimizin bir değeridir"

Bilecikspor sevdalı Tahsin Meydan, Bilecikspor’a herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, "Bilecikspor şehrimizin bir değeridir. Biz de Vezirhan Tesisleri olarak üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bilecikspor’a her zaman kapımız açıktır. Başkanımız Harun Dilek ve Yöneticimiz Onur Şahin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme