Bimyad Kızılay'ın Yanında Olacak

Kızılay ve Bimyad'ın ,dayanışmayı simgeleyen örnek çalışması ile yapılan yardım programı gönülleri fethetti.

Başkan Apohan ,‘’Kızılay’ın yardımlaşma ve dayanışma ruhunu birlikte  hissettik.’’

Kızılay ve Bimyad tarafından düzenlenen yardım programı ile ,ihtiyaç sahibi aileler tesbit edilip gıda yardımında bulunarak, dosluk ve kardeşlik ruhunu hissettirdi. Dağıtımda Türkiye Kızılay Derneği Malatya şubesi  Genel Hizmet yöneticisi Mehmet Karanfil ve Bimyad (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanı Selim Apohan ile Yönetim Kurulu Üyeleri önceden belirlemiş oldukları ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi ulaştırdı. Kızılay karşılık beklemeden yaptığı yardımlarla vatandaşın gönlüne girmeyi başarmış durumda.
Amaçlarının ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek olduğunu dile getiren Karanfil ‘’Türk Kızılay’ı olarak yapılan yardımların belli aralıklarla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını’’ vurguladı.
Programda  kısa bir açıklama yapan Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ‘’Türk Kızılay’ ı tüm mazlumların, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan, ülkemizin gurur duyduğu bir sivil toplum kuruluşudur ve yaptığı yardımlarla Türk insanının merhametini, vicdanını temsil etmektedir.Bugün Kızılay ile yapmış olduğumuz yardım programı ile dayanışma ruhunu birlikte hissettik. Bugünki programdan  dolayı , Türkiye Kızılay Derneğine, Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın’a , Kızılay Malatya şubesi  Genel Hizmet yöneticisi Mehmet Karanfil  ve Bimyad Yönetim Kurulu üyelerime  Şahsım ve ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederim’’dedi.
 

Bakmadan Geçme