Bimyad Yönetimi Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi

BİMYAD Yönetim Kurulu Üyeleri Aylık değerlendirme toplantısını Meşhur Boşnak Börekçisinde düzenlediği kahvaltı programı ile gerçekleştirdi.

Genel Merkezi Malatya olan (BİMYAD) Basın İnternet Medya yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu tarafından aylık değerlendirme toplantısı yapılmak üzere  düzenlenen kahvaltı programında Başkan Selim Apohan, Dernek faaliyetlerinin değerlendirilmesi konusuna dikkat çekti. 

Hizmetin sağlıklı yürütülmesi için işbirliği içerisinde yapılması gereken işlemlerin önemine dikkat çeken Başkan Apohan’’Dernek bünyesindeki sitelerde yayınladığımız  doğru ve tarafsız haberler ile gerek ilimizde gerekse il dışındaki okuyucularımızdan aldığımız olumlu eleştiriler başarımızın en açık göstergesidir ve mevcut çizgimizi değiştirmeden,okuyucuyavermiş olduğumuz güven ,ilke ve duruşumuzla görevimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz’’şeklinde konuştu.

Başkan Apohan , Boşnakbörekcisi işletmecileri Nedim Uyanık ve Seher Uyanık çiftine göstermiş oldukları güler yüz,ilgi ve hizmet anlayışından dolayı teşekkür  etti.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme