Bimyad'dan Kızılay'a Ziyaret

Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan ve Yönetim kurulu üyeleri Kızılay Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Bimyad Genel Başkanı ile yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın’ı ziyaret etti. Kan bağışının öneminin ve Kızılay’ın faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette Başkan Apohan “Kızılay, sadece ülkemizde değil dünyada önemli vazifeleri yerine getiren değerli bir kurum. Sizler de bu işi gönüllülük esasıyla yerine getiren ve örnek çalışmalara imza atan kişilersiniz.” dedi.

Kızılay'ın yalnızca ülke sınırlarımızda değil tüm dünyada örnek oluşturacak insani yardımlarda bulunduğuna dikkat çeken Başkan Apohan 'Kızılay bizim millet olarak gurur duyduğumuz, Türkiye ve tüm dünyaya yardım eli uzatan çok önemli bir kuruluşumuz’’diye belirterek projelere ve işbirliği çalışmalarına hazır olduklarını’’söyledi.
Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan , daha sonra Türk Kızılay'ı Malatya Şube Başkanı umut Yalçın’dan Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Türk Kızılay'ı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ ziyaretimize  gelerek bizleri onurlandıran Bimyad Genel Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz'’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme