Bingöl'den Avşar'a Ziyaret

Türkiyenin en prestijli ödülü olan Fair Play ödülünü alan İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde görev yapan Dr. Öğretim Görevlisi Hülya Bingöl, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı makamında ziyaret etti.
Öğretim Görevlisi Hülya Bingöl ziyarette, “Türkiyenin en prestijli ödülüne layık görülmemiz  Fair Play ödülünü almamız  İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Malatya için büyük kazançtır.Ve bundan dolayıda çok mutluyuz. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK), Fair Play düşünce ve davranışını ülke genelinde yayma ve benimsetme amaçlı faaliyetleri kapsamında sürdürdüğü “Türkiye Fair Play Ödülleri” bu yıl da yeni sahiplerini bulacak. (30 Nisan Pazartesi) Olimpiyatevi’nde düzenlenen basın toplantısıyla 2017 yılı kazananlarının açıklandığı TMOK Fair Play Ödülleri ile bu yönde örnek davranışlar sergileyen kişi, kurum ve kuruluşların takdir edilerek toplum nezdinde onurlandırılmaları ve bu suretle başta yetişmekte olan genç kuşaklar olmak üzere insanlarımızın Fair Play davranışları sergilemeye özendirilmeleri hedeflendiklenmektedir. Bu anlamda MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar bey’e bizleri kabulünden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar  ,”hocamızın başarısı gurur vericidir. Sportif Fair Play  Tanıtım Dalı  Büyük Ödül  Dr. Hülya BİNGÖL İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi  Fair Play ödülünü  Malatya’ya kazandırmıştır. Başarılarının daim olmasını diliyorum.”ifadelerini kullandı. TMOK 2017 Fair Play Ödülleri’nin Kazananları
 

Bakmadan Geçme