Biz Anadoluyuz Projesi

İçişleri Bakanlığının projesi kapsamında Bingöllü öğrenciler Karabük'ü ziyaret edecek .

İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen "Biz Anadoluyuz Projesi" çerçevesinde Bingöllü öğrenciler için Karabük gezisi düzenlendi. 
Bingöl Valiliğince koordine edilen proje kapsamında Karabük'ü ziyaret edecek ilk öğrenci grubu törenle uğurlandı. 
Bingöl Öğretmenevi önünde düzenlenen törene katılan Vali Vekili Cevat Gün, Karabük ve Muğla'ya gruplar halinde toplam bin öğrencinin gönderileceğini söyledi.
İlk grupta 40'ar kız ve erkek öğrenci bulunduğunu ifade eden Gün, şöyle konuştu:
"İçişleri Bakanlığımızca hayata geçirilen proje kapsamında bugün itibarıyla 4 grup halinde Bingöl genelinde toplam 400 öğrencimizi Karabük'e geziye göndereceğiz. Karabük'ün ardından 600 öğrencimiz de Muğla'yı gezecek. Bu gezilerle öğrencilerimizi, diğer illerdeki öğrencilerimizle buluşturup, kucaklaştıracağız. Karabük de Muğla da Bingöl de bizim memleketimizdir. Bu gezilerle çocuklarımız ilk defa bu illeri görme fırsatını yakalayacak, Anadolu'nun diğer kentlerindeki gençlerle buluşmaları sağlanacak."
Adaklı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Bahar Antlı, böyle bir geziye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Türkiye'nin farklı bir bölgesindeki yaşıtları ile buluşacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Bakmadan Geçme