Boluspor Maçın ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar, "Ne olursa olsun, buradan mağlup ayrılmak bütün camiayı üzdü, ben de en çok üzülenlerden birisiyim"

Boluspor Teknik Direktörü Karafırtınalar,"İkisi deplasmanda olmak üzere üst üste 3 maç kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum"

TFF 1. Lig'de Boluspor'a 1-0 mağlup olan Elazığspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, sahalarında kazanmayı çok istedikleri bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, degajla başlayan ataktan gol yemelerinin kendisini üzdüğünü belirtti.

Oyuncularının iyi mücadele etmelerinin yanında ilk yarı telaş yaşadıklarını, bunun da büyük bir dezavantaja neden olduğunu ifade eden Kalpar, şöyle konuştu:

"İkinci yarı öncesi oyuncularımızla içeride konuşmamız şu şekilde olmuştu. 'Çocuklar biz iyi bir takımız, sizler sahanızda 18 puan topladınız, içeride maçlar kazanmışsınız, bu maçı da kazanırız.' Olumlu işler yapmakta zorluk yaşadık. Pas hataları ve varyasyonlarda müthiş bir eksiğimiz vardı. Çok fazla kazanma arzusu bize telaş getirdi diye düşünüyorum. Ne olursa olsun degajla gol yiyen bir takım hüviyetinde olmak bizi çok üzdü. Böyle gol yiyen bir takım olmamalıyız."

İkinci yarı bir pozisyonda Mehmet Yiğit'in kırmızı kartla dışarıda kalmasının takımı biraz daha rahatsız ettiğini vurgulayan Kalpar, "Dolayısıyla ikinci golü de yiyebilirdik ya da karambolden gol de bulabilirdik. Uzatmalarda yakaladığımız pozisyonlar var. Ne olursa olsun, buradan mağlup ayrılmak bizi fazlasıyla üzdü, bütün camiayı üzdü, bende en çok üzülenlerden birisiyim. Çalıştığım takımlarda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise deplasmanda önemli bir galibiyet aldıkları ve bunun için takımını tebrik ettiğini dile getirdi.

Maçın ilk yarısının iki takım açısından kontrollü geçtiğini aktaran Karafırtınalar, şu değerlendirmede bulundu:

"Maçta pek pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. İkinci yarı belki sonlara doğru doldur boşalttan pozisyonlar verdik ama genelde maçın kontrolü bizde gibiydi. Golü de atınca çok daha geniş alanlar bulduk. İstediğimiz sonucu aldık. 3 haftadır gol yemiyoruz, bu çok önemli. İkisi deplasmanda olmak üzere üst üste 3 maç kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Bakmadan Geçme