Büyükşehir Belediyesi Akçadağ'da yoğun çalışıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde altyapı çalışmaları biten caddelerde asfaltlama çalışmaları yaparken bir yandan da yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde altyapı çalışmaları biten caddelerde asfaltlama çalışmaları yaparken bir yandan da yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Akçadağ ilçesinin en önemli yollarından biri olan 7 kilometre uzunluğundaki Kotangölü yolu sıcak asfalt ile asfaltlanıyor. Akçadağ ilçe merkezini Ankara asfaltına bağlayan yolun 4 kilometrelik bölümü asfaltlandı. Kalan 3 kilometrelik bölümde ise çalışmalar devam ediyor.

3 metreden 8 metreye çıkarıldı

Büyükşehir Belediyesi Akçadağ’ın Yaylımlı Mahallesinde sürdürdüğü yol genişletme çalışmalarını da tamamladı. 8 kilometrelik mahalle yolu 3 metre genişlikten 8 metre genişliğine çıkarıldı. Asfalta hazır hale getirilen yol gelecek yıl asfaltlanacak.

Yol genişletme ve altyapı çalışmalarını değerlendiren Yaylımlı Mahalle Muhtarı Şeyho Karabulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mahalle içi yollarının önceki halinin berbat olduğunu ifade eden Karabulut, “Yollarımızın önceki halinde hayvan bile gitmiyordu. Büyükşehir Belediyesi ilk olarak dar olan yolumuzu genişletti. Yol altyapı çalışmaları yaptıktan sonra, asfalt öncesi stabilize serimi yapıldı ve şuan asfalta hazır hale geldi. Asfalt gelecek yıl dökülecek. Mahallemize gelen hizmetlerin hepsini Büyükşehir Belediyemizden aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır isteklerimizin hepsini karşıladı” diye konuştu.

Asfalt ve yol genişletme çalışmalarını değerlendiren bölge halkı da hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme