Çakır, 'AK Parti hayal edilemeyenleri yaptı'

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ahmet Çakır, 'AK Parti hayal edilemeyenleri yaptı, yapmaya da devam ediyor.

Muhalefet, 'Geldiğimiz zaman hizmetleri durduracağız' diyor. Türkiye, bugün kendisini gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracak yatırımlar yaptı. Bu yatırımların sürmesi ve terörle mücadelenin sürmesi için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiyoruz. El ele verip güçlü bir şekilde cumhurbaşkanımızı seçip, güçlü bir parlamento oluşturacağız" dedi.
Çakır, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Taştepe Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Taştepe'de Mahalle toplantısına katılan Çakır, daha sonra Kale İlçesi Aluçlu Mahallesi'nde vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.
Çakır, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimizden itibaren hizmet ürettik. Şehrimizin her noktasına hizmet götürmeye gayret ettik. Çevreyolu altı ve üstü kavramını ortadan kaldırmak en büyük hedeflerimizden biriydi. Çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik" dedi.
AK Parti'nin hem yerel hem de genelde kalkınmayı hedeflediğine dikkat çeken Çakır, şunları söyledi: "AK Parti'nin felsefesi yerelde ve genelde ulusal kalkınmayla birlikte yerelde de kalkınmayı yakalamak. Bizler AK Parti belediyeciliğine yakışan, AK Parti'nin genel hizmetlerine yakışan yerel hizmetler üretmeye gayret ettik. Çevreyolu altı bizim için önemli bir nokta. Bize gönül vermiş, destek olmuş ve sahiplenmiş hemşerilerimize hizmet etmekten onur duyduk."
Çakır, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin önemine de değinerek, "Son 15 yılda Türkiye'de büyük bir değişim yaşandı. AK Parti hayal edilemeyenleri yaptı, yapmaya da devam ediyor. Muhalefet, 'Geldiğimiz zaman hizmetleri durduracağız' diyor. Türkiye, bugün kendisini gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracak yatırımlar yaptı. Bu yatırımların sürmesi ve terörle mücadelenin sürmesi için 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiyoruz. El ele verip güçlü bir şekilde cumhurbaşkanımızı seçip, güçlü bir parlamento oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme