Çakır: 'Malatya olarak örnek teşkilatlardan biriyiz'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Teşkilatında uyum ve istikrarın son derece iyi olduğunu aktararak, 'Malatya olarak örnek teşkilatlardan biriyiz' dedi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına tekrardan seçilen Osman Güder ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti Battalgazi ilçesi 6. olağan kongresinde kendilerini yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiğini belirten Güder, "Geçtiğimiz günlerde 6. olağan kongremizi gerçekleştirdik. Kongrede bize bu görevi layık gören teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Özelde Battalgazimiz için genelde Malatyamız için elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz. 2019’da yerel ve genel seçimler var. Teşkilat olarak bunun idrakindeyiz. Üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Battalgazi ilçe teşkilatının tecrübeli ve başarılı bir teşkilat olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Battalgazi ilçe teşkilatımızın geçtiğimiz dönemde çok ciddi çalışmaları vardı. Aktif olmaları dinamik olmaları, kadın kolları, gençlik kolları ve il yönetimiyle olan uyumları başarıyı getiriyor. Teşkilatlarımızın uyumlu olması, partimizin güçlü olması adına çok önemli. Uyumun olduğu yerde istikrar olur, başarı olur, yatırım olur, hizmet olur. Buna hep dikkat ettik. Teşkilatlarımızın da buna dikkat ediyor olması son derece faydalı. Malatya olarak örnek teşkilatlardan biriyiz. Battalgazi teşkilatımızın da buna büyük katkısı var. Teşkilatımızda görev alan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.

Bakmadan Geçme