Çakır: Mimarlık Mesleği Özel Bir Meslek

Göreve yeni seçilen Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Fatma Altaş, beraberinde yeni yönetimi ile birlikte Başkan Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

6. dönem Mimarlar Odası Şube yönetimi olarak seçildiklerini belirtenMimarlar Odası Malatya Şube Başkanı Fatma Altaş, kendilerini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ateşekkür etti.

Mimarlar Odası yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır mimarlık mesleğinin özel bir meslek olduğunu söyledi. Başkan Çakır özetle şunları söyledi:

“Şehirleşmeden parklara, kısacası her türlü yaşam alanlarının planlanması, mimarların çalışmaları ile oluşuyor. Mimarların bir konuya bakışı ve bize sunduklarıproje çok önemli. Yerel yönetimler olarak ortaya koyduğumuz her projede  mimarlarımızın görüşlerinden ve ufuklarından faydalanıyoruz. Mimarlarımız ilimizdeki her dokunun gelişmesine katkı sunuyorlar. Bizler yerel yönetim anlayışımızda  şeffaflık kadar ortak akılla da vurgu yapıyoruz. Dışarıdan gelen, kentte yaşayan bütün odalarımız bizim için çok önemli. Şehrimizin gelişmesi adına bize sunulan her  öneriyi dikkate alıyoruz. Sizlerin önerisi de bizim için önemli. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Gelecekte çocuklarımızın yaşayacağı şehirleri inşa ediyoruz. Sürdürülebilir kentleşme çok önemli.Bu anlayışla hizmetlerimizi yapıyoruz."

Bakmadan Geçme