Çakır, ''Yeşilyurt Belediyesinin hizmetleri kentin gelişimine ivme kazandırıyor'

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki yeni hizmet binalarını ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısındaki yeni hizmet binalarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat önderliğinde kısa zamanda gerçekleşen hizmetler, yatırımlar ve geleceğe yönelik hazırlanan projeler kentimizin gelişimine ivme kazandırıyor” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeni hizmet binaları hakkında detaylı bilgiler aktardığı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Polat, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen Malatyamıza Büyükşehir Belediyesi çatısı altında ilçe belediyeleri olarak güzel hizmetler sunmak adına çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binalarının Malatya ve Yeşilyurt ilçesine hayırlı olmasını temenni eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Malatya’nın Büyükşehir statüsüne kavuşmasından sonra kurulan Yeşilyurt Belediyesinin idari yapılanma, alt ve üst yapı hizmetleri başta olmak üzere fiziki yapılanmasını kısa sürede gerçekleştirmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Başkanımız ve ekibi bu dönemi başarıyla geçirdiler, üstün gayretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bir yandan hizmet akışı devam ederken diğer taraftan idari ve fiziki yapılanmanın uygun hale getirilmesi şehrimizin gelişimi açısından önem arz ediyor” ifadelerini kullandı.

Malatya’yı yaşam standardı yüksek, modern bir yapıya kavuşturmak adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çakır, “Kıymetli hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve daha güzel, yaşanabilir bir şehirde hayatını sürdürmesi için bizlere çok büyük görevler düşüyor. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat önderliğinde kentimize ve ilçemize verimli, kalıcı ve güzel hizmetler sunuluyor. MAŞTİ karşısında faaliyete sunulan yeni hizmet binalarımızın ana arter ile MAŞTİ ile Tecde arasında yeni açılan 50 metrelik yol üzerinde olması ulaşımı rahatlatacak. Daha kolay bir ulaşım imkanının sağlanması hizmetlerin de daha hızlı ve akıcı olmasını sağlayacaktır. Hizmet binalarının iç ve dış mimari yapısı, tasarımı ve hizmet alanlarının niteliği şehrimize ve ilçemize yakışan seviyededir. Çok az bir masrafla hizmete sunulan yeni hizmet binalarında çok güzel, verimli hizmetlerin halkımızla buluşacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat daha sonra, Yeşilyurt Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan yeni projeler hakkında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sunum yaptı.

Bakmadan Geçme