Çalıştay, 26 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki eğitim merkezlerinde görev yapan 39 öğretmene yönelik "Eğitim Çalıştayı" başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kernek Külliyesi'nde düzenlenen çalıştayda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, eğitimin hayırlı olmasını diledi.

Yaptıkları çalışmalardan dolayı tüm öğretmenlere teşekkür eden Mumcu, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyemizin Malatya genelinde faaliyet gösteren ve 5'i semt konaklarında olmak üzere toplam 10 eğitim merkezi bulunuyor. Merkezlerimizde bin 906 ortaokul öğrencisine etüt ve rehberlik, 116 lise mezununa üniversite hazırlık kursu hizmeti veriliyor. 192 minik öğrenci de Nezaket Okullarımıza devam ediyor. Bir yandan pozitif bilimler, bir yandan da rehberlik ve öğrencilere önderlik etme anlamında Değerler Eğitimimizle birlikte iki noktada çalışmaları özetleyebiliriz. İkisini de birbirinden değerli buluyoruz."

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay'ın da hazır bulunduğu açılış programının ardından çalıştay sunumlarına geçildi.

Çalıştay, 26 Ocak Cuma gününe kadar devam edecek.

Bakmadan Geçme