Çiftçi, ''Selahattin Gürkan başarılı hizmetlere imza atıyor''

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çiftçi, “Selahattin Gürkan başkanımız başarılı hizmetlere imza atıyor” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Battalgazi Belediyesi olarak gerek sosyal belediyecilik, gerek kültürel belediyecilik, gerek hizmet anlamında ve çevrenin korunması, yeşilin korunması noktasında ve vatandaşla bütünleşme noktasındaki belediyecilik anlayışının en güzel temayüz etme örneğini halk nezdinde de hüsnü kabul içerisinde yürütüyoruz. Bugün sabahleyin bir mahallemize gittiğimizde hakikaten köy yollarının hepsinin sıcak asfaltla kaplı olduğunu gördük ve odaki refah seviyesinin yükselmesi, medeniyetin hangi aşamaya geldiğinin göstergesidir” ifadelerini kullandı.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, “Başkanımızı biz uzun yıllardır tanıyoruz, uzun yıllardır biliyoruz. Belediye Başkanlığından beri çok ciddi, çok özel hizmetleri var, güzel hizmetleri var. Bunları her defasında görüyoruz. Belediye başkanıyken ziyaret ettiğimiz zaman ve sonrasında milletvekiliyken de bölgede koordinatör olarak görev yaptığımız süreç içerisinde çok güzel projelere imza attığını çok net bir şekilde gördük. Biz bu güzel hizmetleri gördükçe çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Bu güzel başarılı hizmetlerin devamını inşallah bekliyoruz ve inşallah geleceğinden de en ufak bir kuşkumuz söz konusu değil. Bu güzel çalışmalar hem Malatya’ya, hem ülkemize çok ciddi katkılar sunuyor. Nihayetinde merkezi hükümetin yatırımlarıyla birlikte yerel hizmetler doğru yürümezse, güzel projelerle örtüşmezse, o şehrin gelişmesi, büyümesi çok zor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme