Çocuk Hakları Okul'u çalışmalarına devam ediyor

İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Okulu, İzmit ilçe sınırları içerisindeki tüm okullara çocuk hakları ve çocuk istismarını önleme ve bilgilendirme eğitimlerini vermeye devam ediyor.Yenişehir Mahallesi'nde bulunan Çocuk Hakları Okulu yaz...

İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Okulu, İzmit ilçe sınırları içerisindeki tüm okullara çocuk hakları ve çocuk istismarını önleme ve bilgilendirme eğitimlerini vermeye devam ediyor.

Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Çocuk Hakları Okulu yaz dönemi faaliyette bulunan eğitim kurumlarına şiddet, madde bağımlılığı ve çocuk hakları konularında farkındalık yaratmak amacı ile eğitimler vermeye devam ediyor. İyi-kötü dokunuş ve tehlike anında nereye başvurup, kimlerden yardım isteyebilecekleri konusunda çocuklara bilgilendirmelerin yapıldığı Çocuk Hakları Okulu’nun bu haftaki misafirleri Bilge Baykuş Anaokulu öğrencileri oldu. Eğitim sonunda okulun bahçesindeki park alanında eğlenen miniklere haklarını aileleriyle birlikte de tekrar edebilecekleri çocuk hakları kitapçığı dağıtıldı.

Şehirdeki tüm çocukların bu okuldan faydalanmalarını isteyen yetkililer, randevu sistemi ile çalışan Çocuk Hakları Okulu’nu ziyaret etmek ve eğitimlere katılmak isteyen okulların İzmit Belediyesinden bilgi alabileceklerini söylediler.

Bakmadan Geçme