Çoşkun, Devlet bahçeli'ye teşekkür borcumuz var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, 'Mecliste ne kadar güçlü bir MHP olursa, yeni sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de o kadar güçlü olur' dedi.

Dr. Coşkun, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Yeşiltepe Galericiler Sitesi'nde esnafların verdiği kahvaltıya katıldı. Yeşilyurt İlçesi'nde esnaf ziyaretinde bulunan Dr. Coşkun, Tecde ve Konak Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
Dr. Burhan Coşkun, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Yeşiltepe Galericiler Sitesi'nde esnafların verdiği kahvaltıya katıldı..
Kahvaltı sonrası konuşan Dr. Coşkun, 16 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi'ne Malatya'da bir özlem olduğunu ifade ederek, "Bu özleme sizlerde bizim gibi 'artık yeter' diyorsunuz. 24 Haziran akşamı bu özlem Allah'ın izniyle bitmiş olacak. Sizden bizlere güvenmenizi ve bu hasreti bitirmenizi istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi sizlerin evidir" dedi.
Dr. Burhan Coşkun, 24 Haziran'ın Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, "24 Haziran akşamı sizi kendi evinize bekliyoruz. Milliyetçi Hareket Parti'mizin güzel bir kadrosu var. 'Cumhur İttifakı'nı milli birliğimiz ve beraberliğimizin teminatı içindir. 'Bir oy Erdoğan'a bir oy MHP'ye' diyoruz. Cumhur İttifakı iki lider tarafından yapıldı. İki liderinde güçlü olması lazım. Başkanlık'ta Recep Tayyip Erdoğan'ı güçlü kılmak istiyorsanız, başkanlıkta oyunuzu Erdoğan'a vereceksiniz. Eğer Devlet Bahçeli'yi de güçlü kılmak istiyorsanız milletvekilliğinde de Milliyetçi Hareket Parti'mize vereceksiniz. Mecliste ne kadar güçlü bir MHP olursa, yeni sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de o kadar güçlü olur" diye konuştu.
Dr. Coşkun, Tecde ve Konak Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi.
Ülkenin ve milletin bekası için güçlü bir MHP'nin şart olduğunu kaydeden Dr. Coşkun, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin temini ve sağlam temellerinin olması için, Devlet Bahçeli'nin çok ama çok güçlü bir şekilde mecliste olması lazım. O yüzden milletvekilliği seçiminde gönül rahatlığıyla üç hilale oyunuzu vermenizi bekliyoruz. İçinizde zerre şüphe olmasın. Üç hilale verilen her oy, Türkiye Cumhuriyeti'nin güçlenmesi için vereceğiniz oydur. Üç hilale vereceğiniz her oy, Türk milletinin huzuru için vereceğiniz oydur. Üç hilale vereceğiniz her oy, Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü olması için vereceğiniz oydur" ifadelerini kullandı..

Bakmadan Geçme