Darbeci sanık Avcı'nın eşindeki kroki Savcılığa gönderildi

Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden 'Cumhurbaşkanı'na Suikast girişimi' davasında sanıklardan Cenk Bahadır Avcı'nın eşi duruşma salonunda salonun krokisini çizdiği ileri sürülen kağıdın araştırılması için Muğla...

Muğla 2’nci Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden ‘Cumhurbaşkanı’na Suikast girişimi’ davasında sanıklardan Cenk Bahadır Avcı’nın eşi duruşma salonunda salonun krokisini çizdiği ileri sürülen kağıdın araştırılması için Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmesi kararı çıktı.

Mahkeme Başkanı Emirşah Baştoğ, oturum sonunda verilen ara kararı açıkladı. Açıklamada, “Cenk Bahadır Avcı’nın eşi olduğu anlaşılan Elif Didem Avcı tarafından çizilen ve duruşma salonunun krokisi olduğu anlaşılan üzerinde el yazısı ile bazı küçük bir iki hotun da bulunduğu kağıdın gerekli araştırmanın yapılması ve gereği için Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesine" denildi.

Ara kararda ayrıca sanıklardan suikast timinin lideri olduğu açıklanan eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in avukatı Nevra Hükkamoğlu’nun müvekkili hakkında medyada çıkan ve MASAK raporuna dayanan haberlerle ilgili ihtarname çekebilmek için noterde yazı yazılması hususundaki talebi de mahkemenin bu konuda herhangi bir yetkisinin bulunmadığı açıklandı. Duruşmaya yarın sabah devam edecek.

Bakmadan Geçme