Darende'de devlet vatandaş buluşmaları devam ediyor

Darende Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen 'Devlet Vatandaş Buluşması' adlı toplantının 4.'sü ilçeye bağlı Yukarıulupınar Mahallesinde yapıldı. Toplantıda mahallenin çözüm bekleyen sorunları görüşüldü.Toplantıda...

Darende Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen ‘Devlet Vatandaş Buluşması’ adlı toplantının 4.’sü ilçeye bağlı Yukarıulupınar Mahallesinde yapıldı. Toplantıda mahallenin çözüm bekleyen sorunları görüşüldü.

Toplantıda konuşan Yukarıulupınar Mahallesi Muhtarı Ömer Bilmez, mahallenin en önemli sorununun su deposunun yetersizliği ve D-300 karayolunda yaşanan trafik kazaları olduğunu söyledi. Darende Kaymakamı Enver Hakan Zengince ise, “Toplantıya ciddi bir katılım var. Ben bu katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarla bir araya gelmenin önemli katkıları vardır. Bizim göremediğimiz sizlerin gördüğü sorunlar olabilir. Bu toplantıların önemi budur. İstişare etmek, sorunlar ve önerileri vatandaşlardan bire bir dinlemek ve çözüm yolları aramaktır” ifadelerini kullandı. Kapılarının her zaman vatandaşlara açık olduğunu aktaran Zengince, “Sizlerin sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüp çözüm yolları arayacağız. Yaptığımız toplantılarda edindiğim intiba: Darende ve mahallelerinin çözülemeyecek sorunu yoktur” diye konuştu.

Toplantıya Kaymakam Enver Hakan Zengince, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri, Yukarıulupınar Mahalle Muhtarı Ömer Bilmez ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme