Diyanet-Sen'den Adnan Oktar hakkında suç duyurusu

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na (Memur-Sen) bağlı Diyanet-Sen Sakarya Şubesi yöneticileri, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Diyanet-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Engin, Malatya Adliyesi önünde toplanan sendika üyeleri adına basın açıklaması yaptı.

Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nın başarıyla sonuçlanması temennisiyle konuşmaya başlayan Engin, millet olarak istiklal mücadelesinin verildiği günlerde bazı kesimlerin suni gündemler oluşturmaya çalıştığını söyledi.

Adnan Oktar’ın kendi kanalında yaptığı programlarla halkın milli manevi değerlerine uymayan yayınlar yaptığını aktaran Engin, şöyle konuştu:

"Müslümanların gözünün içine baka baka bu rezilliği sahneleyen Adnan Oktar'a tepki konduğunda ise ahlaksız ifadelerle bu milletin güzide kurumlarından biri olan Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak aklınca cevap vermeye çalışmakta. Diyanetin ve alimlerin millet nezdindeki itibarını zedelemeye çalışmakta."

Engin, basın açıklamasının ardından Diyanet-Sen MalatyaŞubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım ile Malatya Adliyesi’ne giderek, Adnan Oktar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakmadan Geçme