EC BOXING, Almanya'nın dev kulüplerini birer birer devirdi

Geçtiğimiz ay Almanya Boks Federasyonu tarafından yılın en iyi boks kulübü ödülünü alan EC BOXING ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, Almanya'nın dev kulüplerini birer birer devirerek zirveye çıktı.Daha önce Z! Promotion'un gözde...

Geçtiğimiz ay Almanya Boks Federasyonu tarafından yılın en iyi boks kulübü ödülünü alan EC BOXING ve Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, Almanya’nın dev kulüplerini birer birer devirerek zirveye çıktı.

Daha önce Z! Promotion’un gözde boksörü Franz Rill ve Kristian Lemandovski’yi yenerek en iyisi olduğunu ispatlayan EC BOXING, Almanya’nın köklü kulüplerinden Sauerland Boxing’in de dev isimlerinden David Price’yi de yenerek büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu hafta sonu da Alman devlerinden SES Boxing Kulübü’ne meydan okumuştu. Bu kez yenilgisiz boksörü Dominic Boesel, EC BOXING boksörü Karo Murat ile mücadele edecek. 24 maçta hiç yenilgi yüzü görmemiş olan Boesel, ilk yenilgisini Karo Murat’tan alırken, maçın on birinci raundunda nakavt oldu.

EBU Avrupa şampiyonluk kemerini ise beline takan Karo Murat oldu. Dünya çapında büyük ses getiren bu olay Alman medyasında da büyük yankı uyandırdı. EC BOXING’in bu yükselişi boks otoritelerini şaşırtmaya devam ediyor.

Erol Ceylan: "Hedefimiz dünyanın en iyisi olmak"

EC BOXING Kulübü Başkanı Erol Ceylan, hedeflerinin dünyanın zirvesine çıkmak olduğunu belirterek, "Şu an için Avrupa’nın en iyileri arasındayız. Çünkü; diğer kulüplerin starlarını birer birer devirdik. Hiç yenilgi yüzü görmeyen boksörlerini bile yenerek büyük başarılara imza attık. 15 Temmuz’da Göppingen’de Fırat Arslan’ın da sahne alacağı boks galasında yine kulübümüz boksörlerinden Fatih Keleş, Ali Eren Demirezen, Hüseyin Cinkara, Ege Kurt, Umut Camkıran gibi dev isimleri ringe çıkararak önemli maçlara imza atacağız. Kulübümüz bünyesinde şu an dünya şampiyonu dahil tüm şampiyonluk kemerleri yer alıyor. Kurulması kısa bir süre olmasına rağmen çok büyük başarılara imza attık" dedi.Boksörlerin Anterenörü Bülent Başer ise, çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü bildirerek, "Dünya devlerini birer birer devirerek büyük başarılara imza atıyoruz. Bir Türk kulübünün dünya çapında kazandığı bu başarı hepimizi gururlandırıyor" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme