EKGD Başkanı Akgün, Dersaadet Elazığlılar  Başkan Vekili Asım Gürgöze İle İstişarede Bulundu

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, Dersaadet Elazığlılar Başkan Vekili Asım Gürgöze İle Görüştü.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Başkanı Metin Akgün ve Harput Sancak Haber köşe yazarı Tarihçi Yazar Akın Aktı Dersaadet Elazığlılar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Kürşat KOÇ’un il dışında olması nedeni ile Dernek Başkan Vekili Asım Gürgözeler ile gerçekleşen ziyarette; Başkan Metin Akgün, Başkan Vekili Asım Gürgöze’ ye  Dersaadet Elazığlılar Derneği’nin İstanbul’da Elazığ ve Elazığ’lılar için  yapılan hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

EKG Dernek Başkanı Metin Akgün, Harput Sancak Haber köşe yazarı olan Tarihçi yazar Akın Aktı’nın da bulunduğu ziyarette; Elazığ’ın  sorunları merkezinde, Elazığ ili ve İstanbul ekseninde yapılan ve yapılacak etkinlikler  konuşuldu. Metin Akgün, Başkan vekili  Asım beyin, bütünü kucaklayan tavrı ve duruşlarını takdir ederken, başkanlık tecrübesini Elazığ  için kullandığını belirterek, “Göreve başladığınız günden bu yana çalışmalarınızı çok yakından takip ediyoruz. İstanbul’da ki Elazığlı Hemşerilerimizin  sorunlarına yönelik çalışmalarınız ve katılımcılığın sağlanması anlamında yaptıklarınız takdire şayan. İnanıyoruz Bütünü kocaklayan tavrınız ile birlik ve beraberliğin sağlanması hassasiyetiniz ve önceliğiniz ile Elazığlı hemşerilerimizin  sorunlarına en kısa sürede kalıcı çözümler bulacağınıza inanıyoruz. Bu anlamda, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme  Derneği olarak üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” dedi.

Dersaadet  Elazığlılar Derneği Başkan vekili Asım Gürgözler ise, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme  Derneği Başkanı M. Akgün’ü ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, “Hepimiz Elazığlıyız. Bir Elazığlının  sorunu  hepimizin sorunudur. El ele verirsek, üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Elazığ Kültürünü, geleceğe taşımak, doğru model olmak, Elazığ’ı Elazığ dışında da temsil etme hassasiyeti içinde memleketimizi daha yaşanabilir  yapma arzusundayız. Bunun için, tüm hemşerilerimizin desteğini istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme