Elazığ'da değerlendirme toplantısı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediyenin yaptığı çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısı düzenledi.

Yanılmaz, belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, kentte 3 buçuk yılda 610 kültür etkinliği düzenlendiklerini belirtti.
Bunlardan en önemlisinin Elazığ Belediyesi 1. Kitap Fuarı olduğunu anımsatan Yanılmaz, "Elazığ bir kültür sanat şehri, kadim bir medeniyete sahip olan bir şehir. Böyle bir şehirde elbette kültür sanat etkinliklerinin çok fazla olması gerekiyor. 3 buçuk yıl süre içerisinde 610 kültür etkinliğine imza attik." dedi.
Yanılmaz, Elazığ tarihinde en fazla kültür etkinliği düzenleyen belediye olduklarını savunarak, neredeyse görev süresince her iki güne bir etkinlik sığdırdıklarını aktardı.
Kitap fuarının okumaya yönlendirme açısından önemli olduğuna işaret eden Yanılmaz, 145 yayınevinin yer aldığı fuarı 75 bin kişinin ziyaret ettiğini ve 85 yazarı okucusuyla buluşturduklarını ifade etti.
- Elazığ Tanıtım Günleri
Ankara'da gerçekleştirilen Elazığ Tanıtım Günleri'nin kendileri açısından haftanın en önemli etkinliği olduğunu dile getiren Yanılmaz, şunları kaydetti:
"Burada 44 esnafımız kendi stantlarında ürünlerini tanıttı ve pazarladı. 29 kamu kurum ve kuruluşumuz standını açtı ve onlarda Elazığ kültürünü en iyi şekilde anlattı. Tanıtım günlerinde 5 gün boyınca 205 bin ziyarteci Elazığ tanıtım günlerini ziyaret ettiler."

Bakmadan Geçme