Elazıgspor - Gaziantep Maçının Ardından

TFF 1. Lig'de Gaziantepspor'u 2-0 yenen Elazığspor'un teknik sorumlusu Muammer Sürmeli, iyi bir oyunla çok istedikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Elazığspor Teknik Sorumlusu Sürmeli, "Elazığspor camiası olarak, bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı"
Gaziantepspor Teknik Direktörü Demir, "Genç bir takımımız var, gol yediğimiz anda altından kalkmak çok kolay olmuyor"

TFF 1. Lig'de Gaziantepspor'u 2-0 yenen Elazığspor'un teknik sorumlusu Muammer Sürmeli, iyi bir oyunla çok istedikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sürmeli, kulüp olarak zor bir süreçten geçtiklerini dile getirdi.
Futbolcularının yaşanılan sıkıntılardan dolayı maça konsantre olmakta zorlandıklarını ancak buna rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduklarını anlatan Sürmeli, şöyle konuştu:
"Oyuncularla yaptığımız konuşmada rakibin sürekli kapandığını ve dakikaya oynadığını söyledik. Maçta sabırlı oynamamız gerekiyordu, çok zor pozisyon bulacaktık. Rakip az pozisyon veriyordu. Gaziantepspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı maçı canlı olarak izledim. Neredeyse Çaykur Rizespor'u yeniyorlardı, onlarda da bir kırmızı kart vardı. Sonuçta galip geldik. Elazığspor camiası olarak, bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Allah da bize nasip etti. Çok iyi bir mücadeleyle 2-0 galip geldik. Bundan sonra Manisaspor maçına hazırlanacağız, oradan da en iyi skorla dönmek arzusundayız."

Gaziantepspor cephesi

Gaziantepspor Teknik Direktörü Faik Demir ise göreve yeni başladığını ve kulübün yaşadığı sorunlardan dolayı bazı futbolcuların takımdan ayrıldığını ifade etti.
Genç bir kadroyla maça çıktıklarını aktaran Demir, şunları kaydetti:
''İkinci yarıya biraz daha iyi başladık. Rakibin üzerimize çok fazla adamla geleceğini biliyorduk. Fazla adamla gelmesi arka tarafın boşalmasını sağlayacaktı. 65. ve 70. dakikalarda pozisyonlar buluruz dedik ama yine bireysel hatalardan pozisyon verip gol yedik. İkinci gol bizi fazla düşündürmüyor, birinci gol zaten bizi yıkmıştı. Genç bir takımımız var, gol yediğimiz anda altından kalkmak çok kolay olmuyor. Genç kardeşlerimizle yolumuza en iyi şekilde devam etmeye çalışacağız. Mağlubiyetten dolayı üzüldük."

Bakmadan Geçme