Enis Timuçin Adana'da okurları ile buluşacak

Farklı 7 renkte yayınladığı kitabı 'Ruhlarınız Hatırlayacak' ile dikkat çeken Enis Timuçin, 26 Ağustos Cumartesi günü Adana'da düzenlenecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek.Konuklarını sanat ve edebiyat dünyasından isimlerle...

Farklı 7 renkte yayınladığı kitabı “Ruhlarınız Hatırlayacak” ile dikkat çeken Enis Timuçin, 26 Ağustos Cumartesi günü Adana’da düzenlenecek imza gününde okurlarıyla bir araya gelecek.

Konuklarını sanat ve edebiyat dünyasından isimlerle buluşturan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, “Ruhlarınız Hatırlayacak” kitabının yazarı Enis Timuçin’i konuk edecek. Yeşil, açık yeşil, mor, açık mor, altın, turuncu ve gümüş olmak üzere 7 farklı renkte yayınladığı kitabının kapağına “Bu bir kitap değil, ben de bir yazar değilim” yazan Enis Timuçin, eserini, D&R mağazasında okurları için imzalayacak. İmza günü etkinliği, 26 Ağustos Cumartesi günü saat 18.00’da başlayacak.

Yazar Enis Timuçin; kadını, yaratılışın destanını, zamanı, beyni, nöronları, kaderi, rüya ilmini, aşkı, cinselliği, yıldızları ve varoluşsal meseleleri farklı açılardan ele aldığı “Ruhlarınız Hatırlayacak” isimli eseri için “Bu kitap bir manifestodur” ifadesini kullanıyor. Timuçin, kitabında; “Bizler nasıl yaratıldık ve son yaratımın gizlenen sırrı neydi? Anne karnındayken neler yaşarız ve neden yaşlanırız? Erkeğin ve kadının yaratılış amacı ve farklılıkları nelerdir? Kadın yaratılırken melekler dahil hiçbir varlık neden şahit ettirilmedi? Kadınlar hangi yıldızla bağlantılıdır ve burçlarını nasıl değiştirebilirler? Rüyalarımıza müdahale etmemiz mümkün mü ve neden rüya görürüz? Rüyadayken neler yaşarız ve uykudayken bir sonraki günü nasıl tasarlayabiliriz? Reenkarnasyon var mıdır, dejavu nedir? Ruh eşimizi 15 günde nasıl tespit edebiliriz? Geleceğe nasıl gidebiliriz ve zaman algısı nedir? Nöronlarımızı ve beynimizin kullanılmayan bölümlerini hangi yöntemle aktive edebiliriz? Önümüzdeki yüzyıl içinde bizi bekleyen teknolojik gelişmeler nelerdir? İnsan türü uzay dışında yaşamı nerede aramalıdır?” gibi birçok farklı soruya yanıt veriyor.

Bakmadan Geçme