Epak Önemli Bir Marka Haline Geldi

Birçok alanda faaliyetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik şirketinin kurmuş olduğu Kimya Fabrikasında ‘Epak’ismi ile üretilen temizlik ürünleri, bölge genelinde her geçen gün daha çok talep edilen bir marka haline geliyor.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Kimya Fabrikasını ziyaret ederek Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’dankimya fabrikasındaki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
25 ana başlık altında 200’ün üzerinde ürün 
Kimya Fabrikası hakkında bilgiler veren Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, “5 yıl önce şirketimizin rekabet gücünü artırmak amacıyla kurmuş olduğumuz Kimya Fabrikamız,Epak ismiyle marka olma yolunda ilerlemektedir. Kimya fabrikamızda 25 ana başlık altında 200’ün üzerinde ürün üretimimiz bulunmaktadır. Esenlik’in bir kamu kurumu olması vatandaşlarımız için ayrı bir güven kaynağı olmaktadır. ÜrünlerimizEpak markası adı altında Devlet Malzeme Ofisi ürün kataloğunda yer almakta olup, şu anda yaklaşık 45 ilde dağıtımımız sürüyor. Yakında tüm Türkiye genelinde temizlik ürünlerimizin dağıtımı yapılacak olup, 3 ülkeye de ihracatımız devam ediyor. Endüstriyel temizlik gurubunda da çalışmalarımız devam ediyor. 20 farklı ilde bayilikler vererek endüstri alanındaki temizlik çalışmalarında da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalarla gelecekte daha güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak vermiş olduğunuz desteklerle Esenlik şirketini geleceğe güvenle bakan, istikrarlı bir şekilde yarınlara taşıyacağız.” dedi. 
Çakır: Esenlik önemli bir misyonu yerine getiriyor
Esenlik Şirketinin Malatya’da önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirten Başkan Çakır ise Esenlik şirketinin ürün yelpazesini her geçen gün artırdığını söyledi. Başkan Çakır,  “Esenlik şirketimiz Malatya ekonomisine ve istihdamına büyük katkılar sağlayarak önemli bir misyonu yerine getirmektedir. Şirketimiz Kimya Fabrikası ile bölgesinde bir marka haline geldi. Bugün Türkiye’nin birçok noktasında bayilikleri olan, birçok üreticiye mal verebilen bir konuma geldi. Şirketimizin üretmiş olduğu temizlik malzemelerinin DMO ürün kataloglarında olması da Malatya’mız için ayrı bir kazançtır. Kimya Fabrikamızda 25 farklı türde 200’ün üzerinde ürün üretilmesi ve bunun Türkiye’nin her noktasına ulaştırılması Malatya ve Malatya ekonomisi için çok önemli.  
Esenlik Şirketimiz her kademede sadece market ile sınırlı kalmayarak bu şehrin gelişmesine katkı sağlayacak alt ve üst yapı malzemeleri üretimi ile de Malatya’ya katkı sunmaya devam ediyor. İlimiz ekonomisi ile istihdama da önemli katkılar sunuyor. Esenlik Şirketi yapmış olduğu bu çalışmalarla üstlenmiş olduğu sorumluluğu ve misyonu yerine getirmiştir. İnşallah bu üretimlerimiz her geçen gün genişleyerek ve artarak devam edecektir. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi. 

Bakmadan Geçme