Erkoç, ''Kadromuzu gençleştirerek ve eskilerin de tecrübesini bir araya katarak Malatya'ya hizmet edeceğiz''

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, 14 Ekim'de MTSO'da yapılacak seçimlerle ilgili olarak, 'Eskiden olduğu gibi bu dönemde de Malatya'yı kucaklayıcı bir yapı ile hareket edeceğiz.

Bu noktada kadromuzu gençleştirerek ve eskilerin de tecrübesini bir araya katarak Malatya’ya hizmet etmeyi kendimize hedef koyduk” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC)’ni ziyaret etti.

Nezaket çağrısı

Ziyarette konuşan Erkoç, 14 Ekimde MTSO’da seçim yapılacağını hatırlatarak, “Seçim, Malatyalı iş adamlarının, sanayicinin esnafın ve tüccarın yapacağı bir seçim. Ben seçimde aday olan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Bu süreçte, ben dahil herkesin üslup ve nezaket kuralları içerisinde hareket etmesini ve seçimin hayırla neticelenmesini diliyorum” dedi.

“Malatya’yı kucaklayıcı bir yapı ile hareket etmeyi prensip edindik”

Erkoç, MTSO olarak Malatya’yı kucaklayıcı bir yapı ile hareket etmeyi prensip edindiklerini aktararak, “Bu noktada kadromuzu gençleştirerek ve eskilerin de tecrübesini bir araya katarak Malatya’ya hizmet etmeyi kendimize hedef koyduk. Yaptıklarımızı anlatmayacağız, çünkü yaptıklarımız ortada. İnşallah önümüzdeki süreçte bu güne kadar yapamadığımız bazı projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGC Başkanı Haydar Karaduman ise, Erkoç’tan ticaret ve sanayi odasının birbirinden ayrılmasını talep ederek MTSO seçimlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Erkoç ise, belli şartların yerine getirilmesi halinde kendileri açısından bir sıkıntı olmadığını, ticaret ve sanayi odasının birbirinden ayrılabileceğini söyledi.

Bakmadan Geçme