Evine 3 kez hırsız giren Şükriye nine, polisi aramayı unuttu

Antalya'da müstakil evine 15 gün içinde 3 kez giren hırsızlara, 'Benim evimde 3-5 lira ekmek parası ya vardır ya yoktur. Üzme beni daha fazla ömrümün şu son günlerinde' notuyla sitem eden 87 yaşındaki Şükriye Altındağ'ın polise...

Antalya’da müstakil evine 15 gün içinde 3 kez giren hırsızlara, “Benim evimde 3-5 lira ekmek parası ya vardır ya yoktur. Üzme beni daha fazla ömrümün şu son günlerinde” notuyla sitem eden 87 yaşındaki Şükriye Altındağ’ın polise hiç ihbarda bulunmadığı ortaya çıktı.

Muratpaşa ilçesi tarihi Balbey Mahallesi’nde müstakil bir evde 33 yıldır yaşayan Şükriye Altındağ’ın evine 15 günde 3 kez girdi. Evinin önüne çıkmaya korkan Şükriye Altındağ, muhtara yazdırdığı “Benim evimde 3-5 lira ekmek parası ya vardır ya yoktur. Üzme beni daha fazla ömrümün şu son günlerinde” notunu giriş kapısına astı. Notta Altındağ’ın üzüntülü olduğunu gösteren emojinin yer aldığı da görüldü. Evinden 200 lira, bozuk para, 2 teneke sıvı yağ ve gıda maddelerini çalınan Şükriye ninenin polise başvurmadığı öğrenildi. Konuyla ilgili Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden bir açıklama geldi.

"Herhangi bir müracaatı yok"

Balbey Mahallesi’nde Şükriye Nine’ye ait herhangi bir müracaatın bulunmadığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı basın yayın organlarında “Hırsıza Not Bıraktı” başlığıyla; Balbey Mahallesinde oturan Ş.A.’nın hırsızlarla baş edemeyince ‘Hırsız aklını başına al, ben 90 yaşında yaşlı bir kadınım, bu evime üçüncü girişin, kuldan utanmıyorsan Allah’tan kork ve utan, benim evimde 3 lira 5 lira ekmek parası ya var ya yok. Üzme beni daha fazla . Ömrümün şu son günlerinde’ notunu yazarak kapıya astığı şeklinde haber yayınlanmıştır.Kayıtlarımızın tetkikinde evden hırsızlıkla ilgili olarak haberde ismi geçen Ş.A’ya ait emniyet birimlerine herhangi bir müracaatın bulunmadığı, sadece 2015 yılında yankesicilik suretiyle hırsızlığa maruz kalarak müracaatta bulunduğu, başka da bir başvurusunun olmadığı anlaşılmıştır.”

Bakmadan Geçme