Evkur Yeni Malatyaspor, Adem Büyük transferinde mutlu sona yakın

Evkur Yeni Malatyaspor, transferin bitmesine sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmek için girişimlerini hızlandırdı. Malatya ekibinin, Kasımpaşa'nın başarılı oyuncusu Adem Büyük'ü transfer etmek için kulübü pazarlık masasında...

Evkur Yeni Malatyaspor, transferin bitmesine sayılı günler kala kadrosunu güçlendirmek için girişimlerini hızlandırdı. Malatya ekibinin, Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Adem Büyük’ü transfer etmek için kulübü pazarlık masasında olduğu ifade ediliyor.

Transfer döneminin 8 Eylül’de sona erecek olmasını da göz önünde bulunduran ve en az 3 oyuncu daha almak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi, bir süre gündeminde tuttuğu Kayserispor’un eski oyuncusu Velliton ve Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Şen’in transferinden Teknik Direktör Sağlam’ın ‘istemiyorum’ demesinin ardından vazgeçmişti.

Malatya yönetimi, bunun üzerine Ertuğrul Sağlam’ın istediği isimlere yöneldi. Tecrübeli teknik adamın transfer edilmesini istediği Kasımpaşalı Adem Büyük ile temas kuran Başkan Gevrek’in görüşmelerden olumlu netice almaya yakın olduğu ifade ediliyor. Malatya yönetiminin Adem Büyük’ün olmaması halinde ise Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Musa Sow’a yöneleceği öğrenildi.Sow’a haber beklemesini söylediği öğrenilen sarı siyahlı yönetimin, en geç yarına kadar son kararı kendisine ileteceklerini paylaştığı da gelen bilgiler arasında.

Bakmadan Geçme