Fırat Çakıroğlu'na Hatim Zinciri Duası

Ege Üniversitesinde (EÜ) 2015 yılında PKK'lı teröristler tarafından bıçaklanarak şehit edilen Fırat Çakıroğlu'na Hatim Zinciri Duası.

Malatya Ülkü Ocakları Asena birimi tarafından Ege Üniversitesinde (EÜ) 2015 yılında PKK'lı teröristler tarafından bıçaklanarak şehit edilen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve Ülkü Ocakları Ege Üniversite sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ölümünün 3. yılında yasin süresi ve hatim zinciri duası yapıldı.

Asena biriminin yapmış olduğu programa, Malatya MHP İl Başkanlığı Kadın Kollarından da destek geldi. Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi de Fırat Yılmaz Çakıroğlu için okutulan Yasin-i Şerif ve Hatim zincirine katıldı. Ülkü Ocakları binasında gerçekleşen proğram da Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, “Malatya Ülkü Ocağımızın Asena Birim Başkanı Duygu Sağlam a, aziz şehidimiz Fırat Çakıroğlu için düzenlemiş olduğu duygu yüklü etkinlik den dolayı teşekkür ediyoruz.Malatya MHP Kadın Kolları olarak katıldığımız ,uhreviyatı yüksek bu güzel program bizleri çok etkiledi.Bütün Ülkücü şehitlerimizin ve can Fıratımız‘ın ruhu şad olsun . Allah okunan Kuran hatimlerini ,Yasinleri,duaları kabul etsin.Yaşasın ÜLKÜ OCAKLARIMIZ”ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme