Fotoğraf Çekmek İster Misiniz?

Afrika, Asya,Ortadoğu'da Yardım Faaliyetlerinde Bulunan Türk Kızılayı Ekipleri İle Birlikte Görev Almak Ve Aynı Zamanda Fotoğraf Çekmek İster Misiniz?

“O Zaman En Hayırlı Kırmızı İçin Pamuk Eller Deklanşöre”

Türk Kızılay'ı olarak sanat ekseninde hayır ve merhamet tabanlı çalışmaların görsel sanatlar kullanılarak halka sunulabilmesi ve bu kapsamda Türk Kızılayı’nın çalışmalarından daha geniş bir kesimi bilgilendirebilmek ve gönüllü faaliyetlerimize ilgi çekebilmek için “En Hayırlı Kırmızı” adı altında fotoğraf yarışması düzenlemiş bulunmaktayız.

Bu yarışma projesinin amacı, içinde kanın kırmızı rengini  ve hayrı taşıyan her türlü argümanı kullanıp, insanların dikkatini Kızılay’ın yapmış olduğu kan bağışı,  burs bağışı, kurban bağışı, kıyafet bağışı, nakdi bağış, gıda paketi bağışı, tekerlekli sandalye bağışı,  diğer bağışlar, sosyal anlamda topluma verdiği hizmetler, gönüllülük  gibi faaliyetlere çekerek, Kızılay’ın Dünya genelinde yapmış olduğu faaliyetler noktasında farkındalık yaratıp destekçi sayısını artırmak ve aynı zamanda insanlarımızın hayırlı işler yapması noktasında teşvik edilmesini sağlamaktır.

Proje kapsamında 1000 adet kitap basımı yapılacaktır. 44 fotoğraflık sergi ve hazırlanan sunum bütün Türkiye’yi dolaşıp 81 İl merkezinde ve talep olan İlçelerde sergilenecek ve gösterimi sağlanacaktır. Ayrıca basımı yapılan 1000 adet kitabımız Türkiye’nin 81 ilinde STK’lara, Kızılay şubelerine ve Kamu Kurumlarına dağıtılacaktır.

Ayrıca bu projemiz, Kızılay Sanat adı altında kurulması planlanan oluşumun örnek ilk faaliyetlerinden birisi olarak da Kızılay tarihinde yerini bulacaktır.

Yarışmaya Son Katılım Tarihi : 30.09.2017 olup Seçici Kurul alfabetik sırayla; Armağan PEKKAYA, Çerkes KARADAĞ, Emre İKİZLER, Prof. Dr. İbrahim ZAMAN, İnan ORHAN’dan müteşekkildir.

Ödüllerimiz ise diğer yarışmalardan farklı olarak şartlar uygun olduğu taktirde seçimlik bir hak olarak 1. 2. Ve 3. Lük ödüllerinin sahiplerine para ödülü veyahutta Türk Kızılayı tarafından yurt dışında yapılan yardım faaliyetlerinde faaliyetleri yerine getiren yurt dışı ekipleri ile birlikte Ulaşım, konaklama, v.s. masrafları Türk Kızılayı tarafından karşılanmak sureti ile ekip çalışması içinde yardım faaliyetlerimize iştirak etmek ve ekip çalışmalarımıza katılarak aynı zamanda bulundukları coğrafyayı fotoğraflamak imkanı sunmaktadır.

Bu hali ile değerli fotoğrafçılarımıza ekiplerimizle birlikte yurt dışında Türk Milletinin merhamet elinin ulaştığı coğrafyalarda yapılanları yakından görme ve fotoğraflama şansı doğacaktır.
Katılımlar aşağıdaki linkten sağlanabilir. Katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.
Av.M. Umut YALÇIN
Türk Kızılayı
Malatya Şube Başkanı
YARIŞMA KATILIM LİNKİ

http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=307

Bakmadan Geçme