Gagavuzya Başkanı Vlah'dan Başkan Ak'a davet

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a ziyarette bulunan Moldova'ya bağlı Gagavuzya Özerk Bölgesi Başkanı İrina Vlah, Ak'ı Komrat'ta 15 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek toplu açılış...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a ziyarette bulunan Moldova’ya bağlı Gagavuzya Özerk Bölgesi Başkanı İrina Vlah, Ak’ı Komrat’ta 15 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek toplu açılış törenine davet etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Mustafa Ak konuğunu “Keçiören’e hoş geldiniz. Sizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” diyerek karşıladı. İrina Vlah da "Sizleri öncelikle 4-5 Kasım 2017’de TİKA (Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı) desteğiyle gerçekleştireceğimiz Uluslararası Yatırım Forumu’na, daha sonra da inşallah Sayın Erdoğan’ın katılımıyla 15 Aralık’ta gerçekleşecek park, kreş ve hastanemizin açılışına bekliyoruz.” diye konuştu.

Keçiören Belediyesi tarafından Gagauz Özerk Bölgesi Kazayak ilçesinde yapımı devam eden 40 dönümlük Türkiye Parkı içerisinde çocuk oyun grubu, oturma alanları, spor kompleksi yer alacak. Vlah özellikle çocukların park açılışı için heyecanlanıp sabırsızlandığını belirterek, "Parkımız çok güzel olacak. Keçiören’in parklarına çok imreniyor ve beğeniyorduk" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme