Gazeteci,Tarihin Not Defteridir

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı ve Yeniden Refah Partisi Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Zafer,21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nde bir mesaj yayımladı.

Gazeteci tarihin not haritasıdır diyen Mehmet Zafer,basın sektörünün içinde bulunduğu zor şartlarda görevini yaparken yaşadığı sıkıntıları iyi bilen biri olarak gündemin belirlenmesinde,halkın gerçekleri merkezinden öğrenmesinde en büyük katkıya sahip olan gazetecilerin haklarının mutlaka gözetilmesi ve yaşam standartlarının yükseltilmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Zafer yayımladığı mesajında : “ Bu gün 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü,öncelikle tüm gazeteci arkadaşlarımın günlerini en kalbi muhabbetlerimle kutluyorum. Gazeteci,tarihin not defteridir,aradan geçen yıllar, geçmiş yıllardaki yaşanan olaylar, gündemdeki gelişmeler ancak gazetecilerin gayretleriyle geleceğe taşınıp tarihe ışık tutar.

Gazeteci,hali hazırda yaptığı haberlerle gündemin sıcak gelişmelerini kamuoyuna aktarırken,gelecek nesillere de bugünlerin gündeminin sıcaklığını götürüyor. Bu nedenle gazeteciliğin onurlu bir meslek olduğunu ve önemli bir yeri olduğunu unutmamak lazımdır.  Bizler bir gazetecinin görevini yaparken içinde bulunduğu zor şartları iyi biliyoruz. Yaşam standartlarının mutlaka iyileştirilmesi gerektiğini söylüyoruz, ki gazeteci işini yaparken hak ettiği saygıyı da görmelidir.

Bütün gazeteci arkadaşlarımızın bu müstesna günlerini en kalbi muhabbetlerimle kutlarken, hak ettikleri değeri görmelerini ve yaşam standartlarının iyileştirilmelerini diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme