Gençlerbirliği galibiyetinin sevinci yaşanıyor

Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor'da 3 puanın sevinci yaşanıyor.

Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da 3 puanın sevinci yaşanırken, sarı-kırmızılıların kulüp Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada inandıkları yolda devam ettiklerini söyledi.

Gençlerbirliği galibiyetiyle taraftarını sevindiren sarı-kırmızılı takımda İHA’ya müsabakanın değerlendirmesini yapan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Trabzon’dan sonra Gençlerbirliğini de yenerek iyi gidişatlarını sürdürdüklerini ifade etti. Süper Lig’in iyi ekiplerinden birisiyle karşılaştıklarını belirten Gevrek, "Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Hakikaten güzel bir mücadele örneği sergilediler. Biz bu yola çıkarken kurduğumuz ekibine inanarak yola çıktık. Ve bu inandığımız yolda ilerliyoruz. Yeni Malatyaspor olarak bu sezon hedefimiz ligde kalmak. Önümüzdeki yıl ise Avrupa kupaları. İnşallah emin adımlarla hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Son 2 haftadır Erol Hoca yönetimindeki takımının sahadaki başarılı mücadelesi hakikaten memnun edici düzeyde” dedi.

" Lig bundan sonra daha zorlu maçlara sahne olacak "

Gevrek, ligde henüz bir şeyin belli olmadığını, asıl zorlu maçların bundan sonra başladığını ifade ederek, "10 haftalık periyotta 14 puan topladık. Bu şuan için bir başarımı, evet bence bir başarı. Ancak bana göre lig bundan sonra daha zorlu maçlara sahne olacak. Haftalar ilerledikçe takımların kaybetme tahammülleri de azalıyor. İnşallah devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, ikinci yarıya daha moralli başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme