Gençlik Haftası etkinlikleri

Malatya'da Gençlik Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu

Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Malatya'da Gençlik Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Kışla Caddesi'nde gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Fındıklı, törende yaptığı konuşmada, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için canlarını feda eden tüm şehitleri minnetle andıklarını söyledi.

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nde bahsettiği konuların, bugün gerçekleştiğine şahit olduklarına dikkati keken Fındıklı, şunları belirtti:

"Dahili ve harici bedhahlar içeriden ve dışarıdan iş birliği yaparak, cennet vatana göz dikmektedirler. Bugün içerideki düşmanın adı FETÖ, PKK, DHKP-C veya bu hainlerin uzantısı farklı isimler adı altındaki versiyonları. Eğer milletçe 15 Temmuz'da o şanlı direnişi göstermeseydik, şehit kanlarıyla sulanan bu ecdat yadigarına kast edeceklerdi. Bu nedenle milletçe sürekli uyanın olmalıyız. Şartlar ne olursan olsun bu vatanı korumalıyız." 

Fındıklı, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını ve İsrail'i de protesto etti.

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta Gençlik Haftası'nın başlaması dolayısıyla tören düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kabakcı, törene katılan gençlerin haftasını kutladı.

- Şanlıurfa

Şanlıurfa'da Gençlik Haftası dolayısıyla etkinlikler gerçekletirildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve beraberindeki heyet, merkez Haliliye ilçesindeki Şehitlik Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Keşküş, törene katılan gençleri tebrik etti.

Öte yandan Müdürlüğün hafta dolayısıyla düzenlediği tenis ve badminton turnuvalarında dereceye girenler de ödüllendirildi.

Bakmadan Geçme