Gençlik44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği , Yeni Sezona Hazır

Malatya Gençlik 44 Malatyaspor Taraftarlar Derneği , Yeni Sezona Hazır

Başkan Şire: Takımımıza Sevdalıyız..
Genel Merkezin İstanbul'da olduğu ve Malatya'nın iki taraftar derneğinden biri olan Gençlik 44 Malatyaspor TaraftarlarDerneği Başkanı ve Koordinatörü, dernekleri hakkında bilgiler verdi.1.Lig'de en büyük aslan payının İrfan Buz ve ekibinin olduğunu hatırlatan Başkan Şire, "Süper Lig'de adımızdan daha sık söz ettirmek için, dernek ve yönetim olarak tüm çalışmalarımız devam etmektedir" dedi.
Bimyad (Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) yönetim Kurulundan Said Yalçın'a kısa bir beyanat veren Dernek Başkanı ve yöneticileri, "Bimyad ailesine teşekkür ediyoruz.Bizleri düşünüp aradılar. Sıkıntılarımızı sordular. Malatya futbolunun bu ve bunun gibi değerlere  ihtiyacı var. Dernek olarak çok teşekkür ediyoruz " dedi.
Evkur Yeni Malatyaspor’un İki Taraftar Derneğinden Birisi Olan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Gençlik 44 Yeni Malatyaspor’un, tribündeki en önemli destekçilerinden birisi 2016 Yılı İçerisinde Kurulan Dernek, Kısa bir zaman içerisinde yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile tüm Türkiye’de adından söz ettirmeyi başardı. Takımını deplasmanlarda da yalnız bırakmayan Gençlik 44 takımlarının 1.lig karnesinden başarılı performansından gayet memnun oldukları gözlendi.
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Gençlik 44 Başkanı Sinan Şire,Dernek merkezlerinin İstanbul’da Olduğunu bu sezondan itibaren tribündeki en önemli destek Olan 12’inci Adam Olarak Y.Malatyaspor’u iç ve dış  sahada yalnız bırakmayacaklarını ve takımın başarısının birlik ve beraberlikten geçtiğini Unutmamak gerektiğini , YeniMalatyaspor’un Bu Yılki Başarının Arkasındada Birlik ve Beraberlik Olduğunu belirtti.
Kendilerini Sezon İçerisinde Yalnız Bırakmayan Tüm Taraftarlara Teşekkür Eden Dernek Başkanı Sinan Şire, Yeni Malatyaspor’un Süper Ligde Olmasının Malatya İçin Çok Önemli Bir Değer Olduğunu Belirtti. 
Malatyaspor Taraftarlar Derneği Gençlik 44 Yöneticisi ve Malatya Koordinatörü Ferhat Kayış ise; Sinan Şirebaşkanımızla İstanbul ve Malatya’da Tüm Türkiye’ye Örnek Bir Taraftar Grubu Olduklarını ,yeni sezondan İtibaren Şehrimizin Gururu Ortak Sevdamız Yenimalatyaspor’u en İyi Şekilde 12’inci adam Olarak Tribünde Destek Vereceklerini açıkladı.
Yeni Malatyaspor’un başarısının en büyük mimarı İrfan Buz Olduğunu Hatırlatan Ferhat Kayış, bu başarının mimarı İmparator İrfan Buz Hocamızın Azmi,Hırsı ve İsteği ile Malatya’mız Bugün Süper Lig’de. İrfan Buz Hocamıza Teşekkür Eden Ferhat Kayış, Malatya Halkının İrfan Buz Hocamıza Minnetdar Olduğunu Belirtti. 
Dernek Olarak Yeni Sezon İçin Hazırlıklarının Sürdükdükerini Belirten Sinan Şire; Yıllardır Hasret Olduğumuz Malatya’mıza Yakışan Süper Ligde Olduklarını Belirterek Bu Takım Hepimizin Sahip Çıkalım Yeni Malatyaspor Süper Lige Yükselerek Malatyayıda Bir Üst Lige Taşıdığını Belirtti. Tüm Taraftarları Yeni Sezon İçin Tribüne Davet Eden Malatyaspor Taraftarlar Derneği Gençlik 44 Başkanı Sinan ŞİRE Şimdiden Bütün Taraftarlara Teşekkür Ettiğini Belirtti. 
HABER:BİMYAD

Bakmadan Geçme