Güvenlik Personelleri Avşar'ın Girişimiyle Sonuçlandı

Taşeron İşçilere MHP'den Destek Devam Ediyor

Taşeron İşçilerin Sorunları Halledildi

Avşar Bir Umut Oldu

Güvenlik İş Sendikası  Malatya İl Temsilci Çetin Tatar ve yönetimi, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı  ziyaret etti.

Tatar, Afad'a bağlı Beydağı Konaklama Merkezinde çalışan Güvenlik personellerinin sorunları hakkında, Başkan Avşar'a bilgi verdi ve yardım talebinde bulundu.

Ziyarette Güvenlik İş Sendikası İl Temsilci Çetin Tatar, "Afad'a bağlı Beydağı Konaklama merkezindeki 120 güvenlikçi, 430 taşeron personelimiz mevcut. Türkiye genelinde bize bağlı 8700 işçi bulunmaktadır. Son çıkan KHK ile burada bulunan güvenlikçilerimizin kadro dışında kalacağı ve bugüne kadar müracaatları alınmadı. Çok yerlere müracaatımız oldu.Maliye Bakanlığı'na, Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ve Personel Daire Başkanlığı'na girişimlerimiz oldu. Fakat sonuç alamadık.Bugün itibariyle Taşeron işçilerin sorunları ile yakinen ilgilenen MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar bey'e hem hayırlı olsun hem de sorunlarla ilgili kendilerini ziyaret ettik. "ifadelerini kullandı.

AVŞAR'DAN TAŞERON İŞÇİLERİN SORUNLARINA ANINDA MÜDAHELE:

TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve MHP Konya  Milletvekili Mustafa Kalaycı ile, Güvenlik İş Sendikası Temsilcisi Çetin Tatar'ın verdiği sorunlar hakkında , telefonla arayarak bilgi alışverişinde bulundu. Kalaycı'nın sorunu aynı gün meclise taşıması, bir umut oldu ve Tatarın verdiği bilgiler ile şu anda Türkiye genelinde 8700 kişinin İstanbul ve Ankara kanadındaki işçilerin müracaatları alınmaya başladığı bilgileri paylaşıldı.

AVŞAR MHP TÜRKİYE'NİN ANA SİGORTASIDIR:

Ziyarette kısa bir konuşma da yapan MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, " Bazı taşeron işçilerin kadroya alınmaması hususu  bizleri ziyadesiyle üzmektedir. MHP Olarak bizler her zaman siz kardeşlerimizin yanındayız. Sorunlarınız sorunlarımızdır. En ufak detaya kadar sizlerin yanında olacağımızı unutmayın. "dedi.

Bakmadan Geçme