Güvercinler Mehmetcik için uçtu

Malatya'da, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek amacıyla yaklaşık bin güvercin gökyüzüyle buluştu...

Malatya'da bir araya gelen vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e destek amacıyla yaklaşık bin güvercin uçurdu.

15 Temmuz Millet Meydanı'nda bir araya gelen Malatya Kümeste ve Kafeste Beslenen Evcil Kanatlı Hayvanları Koruma Derneği üyeleri, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Grup üyeleri, ellerinde Türk bayraklarıyla ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' sloganları atarak, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatına destek verdi. 

Etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Haydar Adıgüzel, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek olmak amacıyla yaklaşık bin güvercini gökyüzüne bırakacaklarını belirtti.

Adıgüzel, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olanlar ile tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Dernek Başkan Yardımcısı Faruk Ünalan ise kahraman Türk askerine destek olmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, "Güvercinlerin gökyüzünde her kanat çırpışı, şehit olmuş her askerimize Fatiha olsun. Binlerce kilometre öteden gelerek, sınırımıza terör ordusu kurmaya çalışanlara karşı tek millet olacağız ve zafer elde edeceğiz. Allah milletimize güç versin." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yaklaşık bin güvercin gökyüzüne kanat çırptı.

Bakmadan Geçme