Güzelköy İçmesuyu Altyapısı Yenilendi

Güzelköy İçmesuyu Altyapısı Yenilendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Doğanşehir İlçesi Güzelköy Mahallesi’nin 6.500 metrelik içmesuyu hattını tamamen yenileyerek vatandaşlara hizmet sunmaya devam ediyor.

Muhtar Celal Bayar: “MASKİ’nin Çalışmaları Sonucu Suyumuzu Kullanabiliyoruz”
“Mahallemiz yeni yerleşim yeri olduğu için altyapı yapılandırması yapılıyor. İçmesuyu hatlarımız yetersiz olduğu için var olan suyumuzu kullanamıyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallemizde tamamladığı 6.500 metrelik hat çalışmasıyla içmesuyu altyapımız yenilendi. Mahallemizin içmesuyu sorununu çözüldü. Büyükşehir Başkanı Ahmet Çakır’a ve Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir’e mahallelim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Güzelköy’e 6.500Metrelik İçmesuyu Altyapısı”
Kurulduğu günden beri yaptığı çalışmalarla Malatya’mızın altyapısına hizmet eden MASKİ Genel Müdürlüğü şehrin altyapısını güvence altına alıyor. Malatya merkez Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleriyle beraber diğer 11 ilçede yoğun çalışmalar yaparak sağlam ve modern bir altyapı inşa ediyor. İlçelerde yapılan çalışmaları aktararak Doğanşehir İlçesi’ndeki yatırımlarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “ Doğanşehir İlçesi’nin Güzelköy Mahallesi’nde 6.500 metrelik içmesuyu hattını yeniledik. Mahallemizin içmesuyu altyapısını yenileyerek vatandaşlarımızı sağlıklı içmesuyuna kavuşturduk. Doğanşehir genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı yatırımlarımızın halkımızı toz, toprak olarak yorduğunun farkındayız. Yatırımlarımız tamamlanıp şehrimizin altyapısı tamamen yenilendiğinde vatandaşlarımıza daha modern bir şehirde yaşayacak.Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şehrimize50 yıllık sağlam altyapı inşa ediyor, gelecek nesillerimize güzel bir Malatya bırakmak için çalışıyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

Bakmadan Geçme