Hibrit Festivalinin son durağı Malatya oldu

Toyota Hibrit Festivali, Malatya'da Toyota Yiğitvar Plaza'da gerçekleştirildi.

Toyota Hibrit Festivali, Malatya’da Toyota Yiğitvar Plaza’da gerçekleştirildi.

Festival kapsamında hibrit modelleri sergilenirken ziyaretçiler de araçları yakından görme imkanı buldu. Etkinliğe katılanlar bu modellerle test sürüşleri de gerçekleştirdiler. Hibrit otomobillerin Türkiye’de de daha çok bilinir olmasını sağlamak amacıyla 2017 yılı ’Toyota Hibrit Yılı’ olarak da ilan etmişti. Bu kapsamda, 42 il ve 55 noktada düzenlenecek olan Hibrit Festivali’nin yeni durağı Malatya oldu. Hibrit teknolojisi ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlenen Toyota Hibrit Festivaline Malatyalılar da yoğun ilgi gösterdi.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı sevgi evlerinden gelen çocuklar da, sevimli kahramanlar ve festivaldeki gösteriler ile eğlenceli dakikalar yaşadılar. Çocuklara çeşitli hediyelerin verildiği programda miniklerin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

Toyota Yiğitvar Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Alp Utku Yiğitvar, Toyota markasını müşteri memnuniyetini ön planda tutarak bölge halkının hizmetine sunduklarını söyledi.

Yiğitvar, Toyota’nın temel felsefesinin ’insana saygı’ olduğunu vurgulayarak, " Toyota’yı bölgemizde temsil ediyor olmak gurur verici. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını sürüş zevkine dönüştüren otomobillerimiz ve hizmetlerimiz ile en iyiyi sunma amacındayız. Müşteri memnuniyeti odaklı ve güvenilir hizmet anlayışıyla, sektöründe referans gösterilecek başarılar elde etmek arzunu taşıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme