Hisarcıklıoğlu, yeni kabineyi tebrik etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 'Hükümetimizin revize edilen Bakanlar Kurulu ile yatırımcıların önünü açarak, yeni istihdam alanlarını arttıracak, milli geliri yükseltecek ve halkımızın refah seviyesini arttıracak adımlar atmaya devam edeceğine güvenimiz tamdır' dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Hükümetimizin revize edilen Bakanlar Kurulu ile yatırımcıların önünü açarak, yeni istihdam alanlarını arttıracak, milli geliri yükseltecek ve halkımızın refah seviyesini arttıracak adımlar atmaya devam edeceğine güvenimiz tamdır” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kabine revizyonu sonrasında yaptığı yazılı açıklama ile yeni kabineyi tebrik etti. Hisarcıklıoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sayın Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı üzere 65’inci Hükümetimizin yola bir kan değişimi ile devam etmesi kararı alındı. Görev değişiklikleri ve yeni isimlerle tazelenen kabinenin de tıpkı geçmiştekiler gibi ülkemizin geleceğine ve gelişmesine çok önemli hizmetlerde bulunacağına gönülden inanıyorum. Biliyoruz ki, hepsi çok değerli isimlerden oluşan hükümet üyelerimiz reform anlayışını devam ettirecektir. Hükümetimizin revize edilen Bakanlar Kurulu ile yatırımcıların önünü açarak, yeni istihdam alanlarını arttıracak, milli geliri yükseltecek ve halkımızın refah seviyesini arttıracak adımlar atmaya devam edeceğine güvenimiz tamdır. Türk iş dünyası adına yeni kabineye başarılar diliyorum. Ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.”

Bakmadan Geçme