Hisarcık'ta pazarın günü değişti

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde daha önce Pazar günü kurulan semt pazarının bundan böyle Pazartesi günleri kurulacağı açıklandı.Pazarcı esnafıyla Belediye Düğün Salonunda bir istişare toplantısı yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde daha önce Pazar günü kurulan semt pazarının bundan böyle Pazartesi günleri kurulacağı açıklandı.

Pazarcı esnafıyla Belediye Düğün Salonunda bir istişare toplantısı yapan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçe pazarını daha da canlandırmak gayesiyle esnafların talepleri doğrultusunda 28 Ağustos 2017 Pazartesi gününden itibaren pazarın yeni tamamlanan kapalı pazaryerinde kurulacağını söyledi.

Çalışkan,”Belediyemizce ilçe ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yazın sıcaktan, kışın ise kar ve yağmurdan etkilenmeden rahat bir şekilde alışverişlerini yapmaları için ilçemiz Meslek Yüksekokulu karşısına modern kapalı pazaryerinin yapımı tamamlanmıştır. Sivil Toplum Kuruluşları, esnaflarımız ve köy ve mahalle muhtarlarıyla yaptığımız istişare sonucu ilçemizde haftanın Pazar günü kurulan pazarın Pazartesi günü kurulması konusunda mutabakata varılmış olup, ilçemiz pazarı 28 Ağustos 2017 Pazartesi gününden itibaren kapalı pazar yerinde kurulacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.(MA-EFE)

Bakmadan Geçme