Huzurevinde Aşure Günü etkinliği

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Huzurevin'de 1 Ekim Yaşlılar günü ve Muharrem ayı münasebetiyle Aşure Günü etkinliği yapıldı.Etkinliğe katılarak yaşlıların sevincine ortak olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü...

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevin’de 1 Ekim Yaşlılar günü ve Muharrem ayı münasebetiyle Aşure Günü etkinliği yapıldı.

Etkinliğe katılarak yaşlıların sevincine ortak olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti. Programda konuşan Bulut, “Yaşlılarımız kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımızdır. Hayatın her insan için farklı anlamlar taşıyan çeşitli dönemleri vardır. Yaşlılık da bu önemli dönemlerden biridir. İnsanlığı büyüten sevgidir. Unutmayalım ki, sevgiye en çok muhtaç olanlar da yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşaklara örnek olmayı başardığımız ölçüde, yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz. Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin 1 Ekim dünya yaşlılar gününü en içten dileklerimle kutlar, aileleri ile birlikte yaşama sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

1 Ekim Yaşlılar günü ve Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen aşure etkinliğine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Rasim Bulut, Huzurevi Müdürü Ahmet Turan Avcı ve personeller katıldı.

Bakmadan Geçme