İHA Genel Müdürü Arvas, Batman Belediyesini ziyaret etti

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Hamit Arvas, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkanlığına atanan Ertuğ Şevket Aksoy'u ziyaret etti.İHA'nın 15 Temmuz darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi amacıyla Diyarbakır'da...

İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Hamit Arvas, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkanlığına atanan Ertuğ Şevket Aksoy’u ziyaret etti.

İHA’nın 15 Temmuz darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi amacıyla Diyarbakır’da düzenlediği sergilerin açılışına katılmak ve temaslarda bulunmak amacıyla bölgeyi ziyaret eden İHA Genel Müdürü Hamit Arvas, İHA Haber Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş ve İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu ile birlikte Batman’a geldi. Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy’u makamında ziyaret eden Avras, Türkiye ve dünya gündemi ile ilgili sohbet etti.

FETÖ’cü askerlerin başlattığı darbe girişiminin, kahraman milletin sabaha kadar süren mücadelesi sonucunda bastırıldığını anlatan Genel Müdür Arvas, hain kalkışmayı İHA olarak tüm dünyaya anbean servis ettiklerini ve hain kalkışmanın geri püskürtülmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın medya aracılığı ile yaptığı çağrının önemli olduğunu vurguladı.Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Arvas ve Altıkardeş’e teşekkür etti.

Bakmadan Geçme