İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz:

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, İhlas Pazarlamanın 2017 yılında olağanüstü bir performans sergilediğini kaydederek, 'Biz Türkiye'de parmakla gösterilecek bir pazarlama şirketi olduğumuzu bütün sisteme göstermek arzusundayız'...

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, İhlas Pazarlamanın 2017 yılında olağanüstü bir performans sergilediğini kaydederek, “Biz Türkiye’de parmakla gösterilecek bir pazarlama şirketi olduğumuzu bütün sisteme göstermek arzusundayız” dedi.

İhlas Pazarlama Malatya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Değerlendirme Toplantısını yaptı.

İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, İhlas Pazarlama Malatya Bölge Müdürü Celal Koyuncu, Malatya, Elazığ ve Adıyaman’da görev yapan İhlas Pazarlama büro sorumluları, pazarlama ve dağıtım elemanlarının katıldığı toplantıda, 2017 yılı değerlendirmesi ile 2018 yılı hedef ve stratejileri hakkında katılımcılara bilgiler verildi.

Toplantıda konuşan İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, hem Malatya’nın Temmuz ayında elde ettiği başarıyı kutlamak hem de yıllık değerlendirme yapmak için bir araya geldiklerini söyledi.

“Türkiye’nin en büyük satış organizasyonuyuz”

İhlas Pazarlamanın 2017 yılında olağanüstü bir performans sergilediğini aktaran Korkusuz, “Bizim şirketimiz Türkiye’de emsali olmayan ve Türkiye’nin en büyük satış pazarlama organizasyonudur. Bu organizasyonun ulaşacağı yerin hiç kimsenin hayallerinin bile ulaşamadığı bir yer olduğunu hep birlikte göreceğiz. Biz ekip olarak buna inandık ve bu uğurda da hep birlikte de mücadele ediyoruz. İhlas bayrağının dalgalandığı her yerde sevgi ve muhabbeti, birlik ve beraberliği yayarak istediğimiz hedeflere ulaştığımızı çok kısa süre içerisinde tüm ekip olarak görecek ve yaşayacağız. Malatya’da bu bayrağın dalgalandığı en güzel yerlerden bir olacak” ifadelerini kullandı.

“Emsalsiz bir pazarlama şirketiyiz”

İhlas Pazarlamanın, doğrudan satıştaki emsalsiz bir pazarlama şirketi olduğunu kaydeden Korkusuz, “Biz Türkiye’nin yüz ölçümünün yüzde 75’ne mahalle mahalle, sokak sokak ulaşan ve evlere giren Türkiye’nin en büyük pazarlama organizasyonuyuz. Biz Türkiye’de parmakla gösterilecek bir pazarlama şirketi olduğumuzu bütün sisteme göstermek arzusundayız” şeklinde konuştu.

“Bu yıl 600’e yakın personel alımı yapacağız”İhlas Pazarlama olarak bu sene 600’e yakın personel alımı yapacaklarını da belirten Korkusuz, “Gelecek yıl bu rakımı daha da yukarılara çekeceğiz. İnşallah Türkiye’deki işsizliğin azaltılmasında İhlas Pazarlama farklı bir pozisyon ortaya koyacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme