İl İl Yöresel Ürünler Fuarı devam ediyor

Türkiye'nin birbirinden farklı ve güzel yöresel ürünleri, lezzetleri ve tatlarını Malatya'da buluşturan '3. İl İl Yöresel Ürünler Fuarı' devam ediyor.

Türkiye’nin birbirinden farklı ve güzel yöresel ürünleri, lezzetleri ve tatlarını Malatya’da buluşturan ‘3. İl İl Yöresel Ürünler Fuarı’ devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 3. kez kapılarını açan İl İl Yöresel Ürünler Fuarı 29 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. 7’den 70’e herkesin ziyaret ettiği fuara 50 İl’den katılan 100 firma Türkiye’nin farklı yöresel ürünlerini Malatyalıların beğenisine sunuyor.

Firmalar ilgiden memnun

İl İl Yöresel Ürünler Fuarına ikinci kez katıldıklarını söyleyen firma yetkilisi Emine Çelik, fuardan memnun olduklarını ifade ederek, “Malatya Büyükşehir Belediyesine böylesine güzel bir fuarı organize ettikleri için öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Bizim yöremizin ürünlerini getirdik. Geçen sene çok memnun olduğumuz için katılma gereği duyduk. Bütün Malatyalıları yöresel ürünler fuarına ve standımıza bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Fuara katılan bir diğer firmanın yetkilisi Derya Günaltay ise, “Muğla Milas’tan geliyoruz. 3 yıldır Malatya’ya fuara geliyoruz. Malatya halkının ciddi derecede bize teveccühü var. İl İl Yöresel Ürünler Fuarı verimli geçiyor. Organizasyon çok güzel, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Fuar sonrasında da Malatyalı müşterilerimize kargo ile de zeytin gönderiyoruz. Ciddi anlamda müşteri portföyümüz var. Malatya halkına teşekkürler” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın da, fuarın büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, “Gerçekleştirmiş olduğumuz kültürel etkinlikler ve fuarlarımıza desteklerini esirgemeyen başta Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yıl 3. kez düzenlediğimiz İl İl Yöresel Ürünler Fuarına ilgi gösteren herkese ve açıldığı günden itibaren ziyaret eden Malatyalı hemşehrilerime de şükranlarımızı sunuyorum. Bu yıl fuar alanını büyütmemize rağmen yöresel ürünlere ve stantlara büyük ilgi var. Önümüzdeki yıllarda illerin tanıtımı, firma sayısı ve yöresel ürünler daha da geniş kapsamlı şekilde yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Akın, fuarın 29 Ekim Pazar gününe kadar devam edeceğini de hatırlatarak, Malatyalıları son güne kadar fuara beklediklerini dile getirdi.

Öte yandan İl İl Yöresel Ürünler Fuarı 29 Ekim’e kadar her gün saat 10.00 ile 22.00 arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.

Bakmadan Geçme