İlaçlama tankına su doldurmak isteyen baba oğul baraj gölüne düştü

Malatya'da ilaçlama tankerine su doldurmak için baraj göletine giden bir kişi, düştüğü gölette boğularak hayatını kaybetti. Şahsı kurtarmak isteyen oğlu ise boğulmaktan son anda kurtuldu.Olay, Akçadağ ilçesi Sultansuyu Baraj göleti...

Malatya’da ilaçlama tankerine su doldurmak için baraj göletine giden bir kişi, düştüğü gölette boğularak hayatını kaybetti. Şahsı kurtarmak isteyen oğlu ise boğulmaktan son anda kurtuldu.

Olay, Akçadağ ilçesi Sultansuyu Baraj göleti Karapınar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çiftçilikle uğraşan Osman Yılmaz (57), 10 ve 15 yaşındaki iki oğlu birlikte ilaçlama tankına su doldurmak için baraj göletine gitti. Burada traktöre takılı su tankerini doldurmaya çalışan Yılmaz, dengesini kaybederek suya düştü.

Babasının suya düştüğünü gören 15 yaşındaki oğlu da suya atlayarak babasını kurtarmak istedi ancak boğulmaktan son anda kurtularak kıyıya çıkarıldı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sualtı Arama-Kurtarma dalgıçları şahsın bulunması için çalışma başaltı.Yaklaşık 40 dakikalık çalışma sonrasında talihsiz adamın cansız bedeni bulunarak kıyıya çıkartıldı. Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme