İnönü Üniversitesispor yukarıları hedefliyor

İnönü Üniversitesispor Sportif Direktörü Aziz Yiğit, ligde gelebilecekleri en iyi yere gelmek istediklerini söyledi.

İnönü Üniversitesispor Sportif Direktörü Aziz Yiğit, ligde gelebilecekleri en iyi yere gelmek istediklerini söyledi.

Takımdaki son durumla ilgili açıklamada bulunan Yiğit, bu sezon yeni bir kadroyla mücadele etmelerine rağmen kısa sürede iyi bir takım olduklarını belirtti.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2.Grup’ta geçen haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Malatya temsilcisi, hafta sonu deplasmanda 11 Nisanspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Kulübün Sportif Direktörü Aziz Yiğit, yeni bir takım olmalarına rağmen kısa sürede iyi bir duruma geldiklerini kaydederek, “BAL’da bu sezon yeni bir takım ve yönetimle yola çıkarak, Malatya’nın ikinci bir profesyonel takım hasretini dindirme gayretine düştük. Elimizdeki imkanlarla iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Daha çok yeni bir takım olmamıza rağmen kısa sürede iyi bir duruma geldik. Bu anlamda teknik heyet ve futbolcularımız kutluyorum gerçekten. Bu zor ligde ayakta kalabilmek kolay iş değildir. Şuan 5 puanımız var ve ligde gelebileceğimiz en iyi yere gelmek istiyoruz” dedi.

“Kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz”

Yiğit, bu hafta deplasmanda oynayacakları Şanlıurfa 11 Nisan maçını kazanmak istediklerini de belirterek, “Geçen hafta bay takımdık. Bu hafta deplasmanda zor bir maça çıkacağız. 11 Nisanspor grubumuzun iddialı takımlarından. Bu maçı kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Hazırlıklarımız da bu doğrultuda. Umarım kalan haftalarda aldığımız sonuçlarla Malatya’mızı en iyi şekilde temsil ederiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme