Kadın Meclisi Üyeleri Sanat Sokağı'nı Gezdi

Kadın Meclisi Üyeleri Sanat Sokağı'nı Gezdi

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri sosyal ve kültürel çalışmalar kapsamında Sanat Sokağı içinde bulunan Fotoğraf Müzesi, Malatya Kültür evi ve Oyuncak Müzesini gezdi.
Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Sanat Sokağı’nın Malatya için prestijli bir sokak olduğunu ifade ederek, sanatsal ve kültürel anlamda çok donanımlı bir alan olduğunu belirtti.
Sanat Sokağı içinde bulunan mekânların Malatya adına kültürel anlamda önemli değerler oluğunu söyleyen Bulut, “ Fotoğraf Müzesinde fotoğraf makinaları ile geçmişten günümüze bir yolculuk yaptık. Malatya Kültür Evi’nde Malatya’nın yerel motifleri içinde geçmişe duygusal bir yolculuk yaşadık. Malatya’nın kültürel anlamda tanıtımına büyük katkı sunduğuna inandığımız bu mekânları bizlere kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır Beyefendi’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri kültürel anlamda yapılan hizmetlerin çok önemli ve anlamlı olduğunu belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme