Kadınlar Matinesi'nde coşku ve eğlence tavan yaptı

Günlük hayatın yorgunluğunu, stresini atmak amacıyla Nilgün Menevşeoğlu tarafından düzenlenen kadınlar matinesi’nde coşku ve eğlence tavan yaptı.

Havuzbaşı’nda düzenlenen matineye gösterilen yoğun ilgi sonucunda katılımcılardan , etkinlik ve programı düzenleyen Nilgün Menevşeoğlu tam not aldı. 

Matinede sahne alan, Urfa Sıra gecesi ekibi, Halk müziği sanatçısı Ayşe Bağı Sağlam,Esra Şahin ve şiir dinletisi  ile katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti sunuldu.

Nilgün Menevşeoğlu , çok sayıda davetlinin katılımı ile yoğun ilgi gören matine ile ilgili olarak’’ Kadınların günlük hayatın yorgunluğunu, stresini müzik ve sohbet eşliğinde atmaları için eğlenceli saatler yaşayıp, motive olsunlar’’istedim’’dedi.

Toplumda çok önemli yeri olan kadınlarımızın bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirten Menevşeoğlu’’ Bu tür programları belirli aralıklarla yapmayı düşünüyoruz. Matinemize yoğun katılım oldu. Keyifli ve eğlenceli güzel bir matine geçirdik. Ben etkinliğimizin hazırlanmasında emeği geçen sponsorlarıma, tüm sanatçı ve etkinliğe yoğun katılım sağlayan kadınlarımıza ‘’ çok teşekkür ediyorum”  diye belirtti.

Sürprizlerle dolu,müzik eşliğinde, eğlenceli saatler yaşanması ardından, Anılar da iz bırakacak bir gecenin sonunda  mutlu kadınlar vardı….

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme